65ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ 41ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ

Συνελήφθησαν χθες (23-05-2017) το απόγευμα δύο άτομα, ένας 65χρονος και μία 41χρονη, κατηγορούμενοι για διακίνηση ηρωίνης και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία οι δράστες μετέφεραν ποσότητα ηρωίνης.

Διενεργήθηκε έλεγχος στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, κατά τον οποίο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στην πόρτα του συνοδηγού δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους (263,38) γραμμαρίων και ένα στιλέτο, τύπου πεταλούδα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους κατασχέθηκαν επιπλέον έξι κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (1.090) ευρώ, ενώ επιπλέον από την κατοχή τους κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ