ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ

Επίθεση στη δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου και ειδικά στον αντιδήμαρχο Γ Κουτσοδήμο εξαπέλυσε σήμερα το απόγευμα ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε σε αγροτική περιοχή της Ροδιάς η οποία όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης έχει πλημμυρίσει.

Στην ανακοίνωση της Δράσης Πολιτών αναφέρονται τα παρακάτω:

“Εξαγριωμένοι είναι παραγωγοί της Ροδιάς,καθώς τα κτήματά τους έχουν γίνει απροσπέλαστα από τον όγκο του νερού που έχει πέσει μέσα.

Όπως κατήγγειλαν στη “Δράση Πολιτών”,η δημοτική αρχή δεν φρόντισε να ανοίξουν εγκαίρως οι πόρτες του φράγματος,με αποτέλεσμα να μην μπορούν ούτε να πλησιάσουν στα χωράφια τους.Με ιδιαίτερη οξύτητα στρέφονται,μάλιστα,εναντίον του υπευθύνου αντιδημάρχου,καθώς υποστηρίζουν ότι τους ενέπαιξε,αγνοώντας τις διαρκείς εκκλήσεις τους για το άνοιγμα των πορτών.
Ο κ. Στέλιος Ροντούλης βρέθηκε αυτοπροσώπως στα πλημμυρισμένα χωράφια και αφού άκουσε τα παράπονα των αγροτών προέβη στην ακόλουθη δήλωση:”Αντί η δημοτική αρχή να ασχολείται με τα υπαρκτά προβλήματα των αγροτών και να διαφυλάττει τις περιουσίες τους,προτιμά να σχεδιάζει την παραμονή της στην εξουσία μέχρι το 2029 κατά δήλωση του κ. Τσιόπα.
Συγχαρητήρια. Μέχρι τότε,όμως, σίγουρα τα χωράφια της Ροδιάς θα έχουν γίνει “Βενετία”. Μάλιστα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, η κατάσταση, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τείνει να γίνει αποκαρδιωτική, καθώς ο υπεύθυνος κ. Κουτσοδήμος έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, ασχολούμενος με τη χαρτούρα των κανονισμών και όχι με τα οξυμένα καθημερινά προβλήματα.
Υπομονή αγρότες της Ροδιάς. Η παρούσα δημοτική αρχή “μπόρα” είναι και θα περάσει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ