ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου στο Δημαρχείο Τυρνάβου με αντικείμενο τα κρούσματα βιαιοπραγιών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο Δ/της της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας κ. Νέστορας Αντωνίου, ο Δ/της Α.Τ. Τυρνάβου κ. Μαργαρίτης Κωσταρέλος, η Δ/ντρια του Κ.Υ. Τυρνάβου κ. Αναστασία Νικητίδου, ο Αντ/χος κ. Χρήστος Τσιόπας, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας κκ Δημήτρης Γουναράς, Γεώργιος Μπρισίμης, Βασίλειος Κόντης, ο κ. Αντώνιος Βαλιώτης και από τον οικισμό ΡΟΜΑ Τυρνάβου ο κ. Βασίλης Τσακίρης.

Μετά από γόνιμο διάλογο και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων προκρίθηκε σε αυτή τη χρονική περίοδο η θωράκιση της εισόδου του ΣΑΒ και η ανάπτυξη συστήματος ασφαλείας. Αξίζει να σημειωθεί η θετικότατη ανταπόκριση του Διοικητήτη του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Κωσταρέλου για ακόμη μεγαλύτερη παρουσία των δυνάμεων του τμήματος στο χώρο του Κέντρου Υγείας. Σημειωτέον ότι είναι σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου φύλαξης από την πλευρά της 5ης ΥΠΕ.

Φυσικά σε μελλοντικό χρόνο θα υπάρχουν και άλλες δυνατότητες για εξεύρεση και άλλων λύσεων, όπως δήλωσε ο κ. Αντωνίου.

Τέλος ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχώσης επεσήμανε ότι η δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα ΡΟΜΑ Τυρνάβου θα δώσει τη δυνατότητα για καλύτερη διαχείριση τέτοιων φαινομένων μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ