ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε την Πέμπτη μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχός της Α. Κούγιας μετά την άσχημη εξέλιξη και την απόφαση της ΕΕΑ σύμφωνα με την οποία κατέπεσε η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ μετά την παρέμβαση της διοικούσας του ΕΑΚΛ

για τα περίφημα χρέη επί εποχής Πλεξίδα για τα σπασμένα καθίσματα του σταδίου Αλκαζάρ.

Σύμφωνα με το μεγαλομέτοχο «δεν κοινοποιήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το ποσό που δόθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ για την αντικατάσταση των καθισμάτων στο γήπεδο Αλκαζάρ», γεγονός που τον οδηγεί στο να κινηθεί νομικά.

«Εμείς δώσαμε 32 χιλιάδες ευρώ σε επιταγές οι οποίες ήδη χρηματοδοτήθηκαν και θα δινόντουσαν σε 4 δόσεις μέχρι την εξόφληση του ποσού. Αυτά τα λεφτά έχουν δεσμευτεί από την Τράπεζα ενώ η Επιτροπή περίμενε το χαρτί από την Διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας και συνεχώς ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης μας για να διαβεβαιωθεί πως έχει ρυθμιστεί η οφειλή.

Περίμενε δηλαδή να ρυθμιστεί η οφειλή. Πληροφορήθηκα πως δεν σήκωναν το τηλέφωνο στην ΕΕΑ (σ.σ η Δ.Ε του ΕΑΚΛ) και δεν έδωσαν το χαρτί που περίμεναν για να δουν ότι είμαστε εντάξει», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας τονίζοντας παράλληλα πως θα επιδιώξει να πάρει πίσω τα χρήματά του.

«Αν δεν πάρω πίσω τα λεφτά μου θα τους κυνηγάω μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι!», έκλεισε την κουβέντα ο Α. Κούγιας, την ώρα που όπως όλα δείχνουν ξεκινά νέος γύρος αντιπαράθεσης με τον Α. Κούγια να βάλει ευθέως εναντίον του προέδρου της διοικούσας Γ. Κωσταρόπουλου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ