ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ FAETHON OLYMPUS MARATHON

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η παρουσίαση των αγώνων Faethon Olympus Marathon «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ» και Rupicapra που θα πραγματοποιηθούν στον Ολυμπο το διήμερο 8 – 9 Ιουλίου.

Η παρουσίαση διοργανώθηκε στον πολυχώρο  «TRAINING STUDIO (PILABOX) & HEALTHY BISTRO (PILABAR) σε ένα χαλαρό και άκρως αθλητικό κλίμα.

Στην εκδήλωση μετά τις εισηγήσεις των κ.κ. Σάκη Πιτένη Προέδρου του Φ.Ο.Μ., Αθανάσιου Παιδή (Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Θεσσαλίας)  και Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου (team manager της ομάδας της Dynafit), έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της τεχνικής μπλούζας των αγώνων.

Στη συνέχεια έγινε η τεχνική ενημέρωση για τους δύο αγώνες Faethon Olympus Marathon και Rupicapra και αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες τόσο της διαδρομής όσο και των σταθμών τροφοδοσίας. Τέλος, μίλησαν οι αθλήτριες Βίκυ Καρπούζα και Άντζυ Τερζή για τις δικές τους εμπειρίες από τον αγώνα.

Εκ μέρους της διοργάνωσης παρευρέθηκαν και οι Βίκυ Νίκου (υπ. δημ. σχέσεων), και Κώστας Φουρκιώτης.

Μεγάλη χαρά έδωσε η παρουσία του κ.Γιώργου Κλαουδάτου, αντιπροσώπου της Dynafit στην Ελλάδα, που στηρίζει τον F.O.M. από την πρώτη διοργάνωση πριν 6χρόνια!

Ανάμεσα στα πενήντα περίπου άτομα που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση, ήταν και καταξιωμένοι αθλητές που θα τρέξουν στον αγώνα είτε για πρώτη είτε για επαναλαμβανόμενη φορά όπως οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Νίκος Πετρόπουλος, Μυρσίνη Κολυφά και Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος.

Μεταξύ άλλων ήταν και αθλητές  γνωστοί στον χώρο του ορεινού τρεξίματος που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά τους διοργανωτές, να ακούσουν την τεχνική ενημέρωση και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.  Κάποιοι είχαν ταξιδέψει από Καστοριά, Κόρινθο και Λαμία για την παρουσίαση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ