ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η 2η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται από την Τετάρτη 24 Μαΐου τη 2η Έκθεση Στατικού Μοντελισμού που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Λέσχης Στατικού Μοντελισμού Λάρισας , σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων

και τη συμμετοχή Μοντελιστικών Συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα στο θέατρο ΟΥΗΛ.

«Πρόκειται για μια θαυμάσια πρωτοβουλία με πλούσια εκθέματα που αγκαλιάζεται πλέον απ’όλους καθώς συμμετέχουν μοντελιστές από ολόκληρη της Ελλάδα», τόνισε κατά την τελετή των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Π. Σάπκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 28 Μαΐου, υπάρχει κατηγορία ειδικού ενδιαφέροντος, αφιερωμένη στην Μοίρα της 348 Μ.Τ.Α. της Πολεμικής Αεροπορίας (που πριν λίγες μέρες ανέστειλε τη λειτουργία της), με θέμα “Αεροφωτογράφιση στην Ελλάδα”, στην οποία και θα δοθεί βραβείο καλύτερου εκθέματος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις, με κορύφωση το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου που θα περιλαμβάνουν:
Τα εργαστήρια των παιδικών τμημάτων της Λέσχης, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της έκθεσης αντί στο Μύλο του Παπά, ειδικά για την ημέρα εκείνη, εκπαίδευση σε πτήση DRONES για παιδιά στον προαύλιο χώρο της πλατείας του ΟΥΗΛ καθώς και σεμινάρια  μοντελισμού για αρχάριους και έμπειρους μοντελιστές, αναφορικά με τα χρώματα, αναμείξεις χρωμάτων και τεχνικές χρήσης πινέλου και αερογράφου, όπως επίσης και άλλων μυστικών και τεχνικών του μοντελισμού.

Τέλος στο χώρο της έκθεσης και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού της Λέσχης Στατικού Μοντελισμού Λάρισας, θα βρεθεί κλιμάκιο του SAVE M.O.R.A.S, για ενημέρωση του κοινού για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10:00-14:00 και από 17:00 έως 21:00.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ