ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ “ΕΣΠΑΣΕ” ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Συνελήφθη χθες (28-05-2017) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Τυρνάβου, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι το ίδιο βράδυ μετέβη σε κατάστημα ιδιοκτησίας 28χρονης στον Τύρναβο και προκάλεσε φθορές σε εξοπλισμό της επιχείρησης, λόγω προσωπικών διαφορών με την ιδιοκτήτρια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Πακιστανός έχει ενοχλήσει πολλές φορές στο παρελθόν τη συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια δηλώνοντας ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Λόγω αυτών των ενοχλήσεων η 28χρονη έχει καταφύγει πολλές φορές στην αστυνομία υποβάλλοντας μηνύσεις χωρίς όμως μέχρι σήμερα ο Πακιστανός να τιμωρηθεί, αφού παρά την αυτόφωρη σύλληψη έμενε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του Πακιστανού εκκρεμεί Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας, καθώς και δύο αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Λάρισας και Θεσσαλονίκης, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, για τα αδικήματα της παραβίασης περιορισμών διαμονής, της απειλής και της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com