ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Υ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των διοικητικών υπαλλήλων των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας (ΣΥΠΥΥΠ), βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο της ενημερωτικής περιοδείας που πραγματοποίησε στη Θεσσαλία (Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα).

Μαζική ήταν η συμμετοχή των διοικητικών υπαλλήλων από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας καθώς και των σχολείων στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο, όπου συζητήθηκαν όλα τα επίκαιρα και σημαντικά θέματα του κλάδου των διοικητικών υπαλλήλων, όπως ο επικείμενος οργανισμός (οργανόγραμμα) των Περιφερειακών υπηρεσιών, η στελέχωση των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης με μόνιμο διοικητικό προσωπικό, η αποχή από την αναξιοκρατική και ανεφάρμοστη αξιολόγηση, η αποτελεσματική διευθέτηση της κάλυψης των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών Εκπαίδευσης και άλλα θέματα σχετικά με την διοίκησης της εκπαίδευσης. Στο τέλος της ενημέρωσης ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με ερωτήσεις και απαντήσεις εκατέρωθεν.

Την ίδια ημέρα προηγήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Αναστασοπούλου Ελένη, στο γραφείο της στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στην οδό Μανδηλαρά 23, με αντικείμενο διαλόγου τα προβλήματα των υπηρεσιών της διοίκησης της εκπαίδευσης και των υπαλλήλων που υπηρετούν σε αυτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ