ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά την Κυριακή το πρωί  το 2o Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου (Αθανάσιου Βαλιάκα ) στο δημοτικό γήπεδο Γόννων  του Δ.Τεμπών.

Το τουρνουά διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών σε συνεργασία με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δ.Τεμπών και συμμετείχαν 220 παιδιά.

Ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ μαζι με την Τοπική Κοινότητα Ιτέας αγκάλιασαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονια το τουρνουά Αθανάσιος Βαλιάκα. Οι ομάδες που συμμετείχαν ειναι οι: (Κίσσαβος Συκουρίου, Αετός Μακρυχωρίου, Όλυμπος Γόννων, Πυργετός, Αιγάνη, Πελασγιώτιδα).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απεύθυνε  χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος που δήλωσε ότι “το 2ο τουρνουά Αθανάσιος Βαλιάκας  έγινε θεσμός και κάθε χρόνο είμαστε εδώ για να τιμήσουμε  έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό και στην κοινωνία ,συγχαρητήρια στα νέα παιδιά και στις ομάδες , για εμάς, σε οτιδήποτε κάνουμε, προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά και ο αθλητισμός”.

Χαιρετισμό απεύθυνε  και ο αδερφός του αείμνηστου Αθανάσιου Βαλιάκα , Νίκος Βαλιάκας που ευχαρίστησε τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή καθώς και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και σε όσους διοργάνωσαν  αυτήν την όμορφη εκδήλωση που είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τιμάτε η μνήμη του αδερφού του.

Στην εκδήλωση ακόμη παραβρέθηκαν  , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος  , οι αντιδήμαρχοι κ.Κώστας Νταφούλης και Αστέριος Σαίτης ,η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξάνθη Ζησάκη  ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευθύμιος Μπουζέκης,Χρήστος Τσούγιας ,Δημήτρης Τσέτσιλας ,Γεωργία Τσιόπα,Γεώργιος Κυρίτσης  , ο Πρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου και Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Στέλα Κωσταρέλου, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ιτέας κ.Γεώργιος Βλαχοστέργιος ,πρόεδροι αθλητικών Συλλόγων .

Ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών ευχαριστεί  την διοίκηση Όλυμπος Γόννων για την φιλοξενία και παραχώρηση του γηπέδου καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης (-εταιρία χυμούς viva-Σύλλογος γυναικών Γόννων Αντιγονίδες καθώς και την εταιρία EXELIXIS.Ακόμη ευχαριστεί τη νεαρή διαιτητή του αγώνα Ευαγγελία Γκανάτσιου.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com