ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανακοίνωση μετην οποία καλεί τη δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου να τοποθετήσει τάπητα στη νέα παιδική χαρά πίσω από την πλατεία του Αμπελώνα, εξέδωσε η παράταξη Δράση Πολιτών. Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης αναφέρονται τα εξής:

“Πλήθος διαμαρτυριών από κατοίκους του Αμπελώνα δέχεται καθημερινά η “Δράση Πολιτών” εξαιτίας των προβλημάτων που “βγάζει” η λειτουργία της Παιδικής Χαράς πίσω από την κεντρική πλατεία.

Συγκεκριμένα οικογενειάρχες και καταστηματάρχες διαμαρτύρονται,καθώς σύννεφα σκόνης,προερχόμενα από την άμμο της Παιδικής Χαράς,πέφτουν πάνω τους,ενώ αυτοί κάθονται στα γειτνιάζοντα καταστήματα.
Επειδή η κατάσταση έχει καταστεί ανυπόφορη και οι διαμαρτυρίες κλιμακώνονται,προτείνουμε το πρόβλημα να αντιμετωπισθεί με την τοποθέτηση ειδικού πλαστικού τάπητα,ο οποίος και το πρόβλημα της σκόνης θα επιλύσει και την χρήση των οργάνων της παιδικής χαράς θα καταστήσει ασφαλέστερη για τους μικρούς Αμπελωνίτες.
Απορούμε για την ολιγωρία της δημοτικής αρχής και ευελπιστούμε να εισακουστούν οι προτροπές μας,διαφορετικά θα επανέλθουμε με άλλο τόνο και ύφος”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ