ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 56χρονος λογιστής, που νωρίτερα σήμερα έπεσε θύμα επίθεσης από 58χρονο, ο οποίος του κατάφερε χτυπήματα με λοστό στο κεφάλι, επειδή όπως υποστήριξε υπέστη σοβαρή οικονομική ζημιά από χειρισμούς του λογιστή.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βασιλική Καλαμπάκας, με το δράστη που έχει συλληφθεί να αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

Σε επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη, σήμερα (30-05-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 58χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο 58χρονος μετέβη σε γραφείο 56χρονου ημεδαπού με τον οποίο συνεργαζόταν και, επικαλούμενος οικονομικές ζημία που υπέστη, τον χτύπησε επανειλημμένα με λοστό στο κεφάλι, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

ΦΩΤΟ: tameteora.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ