ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ… ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΝΑΖΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ…

Ο ναζί βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, Ηλίας Κασιδιάρης, έβγαλε εμετό πάλι για μένα, επειδή έλαβα θέση για την ανάρμοστη παρουσία του στην υποδοχή των λειψάνων των 17 Ηρώων Ελδυκάριων που δολοφονήθηκαν από τις ορδές του Αττίλα, στην πατρίδα μου, την Κύπρο.

Πήγε στην τελετή απρόσκλητος και ΛΕΡΩΣΕ με την παρουσία του την μνήμη των ηρώων. Τα παλλικάρια της ΕΛΔΥΚ, δεν ήταν θύματα μόνο της κατοχικής δύναμης Τουρκίας. Ήταν θύματα και της προδοτικής χούντας, την οποία υποστηρίζει ο κ. Κασιδιάρης και η ναζιστική οργάνωση που εκπροσωπεί. Η δικτατορία πρόδωσε την Κύπρο, και συνεργάστηκε με τους εχθρούς της Ελλάδας, για την τουρκική εισβολή, στις 20 Ιουλίου 1974. Τα ντοκουμέντα είναι αδιάψευστα, και η ευθύνη των στρατιωτικών που υπηρέτησαν τη χούντα τεράστια.

Η διαμαρτυρία μου για την παρουσία του, από τη στιγμή που υποστηρίζει την προδοτική χούντα, είναι καθ’ όλα νόμιμη και ορθή.

Ο κ. Κασιδιάρης και η ναζιστική οργάνωση που εκπροσωπεί, με χαρακτηρίζουν “Voice of America”. Δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου για την έωλη κατηγορία. Άλλωστε οποιαδήποτε κατηγορία προέρχεται από τους οπαδούς των ναζί, είναι ΠΑΡΑΣΗΜΟ.

Ναι, θα συνεχίσω να είμαι απέναντί τους, διότι είναι οπαδοί των μιασμάτων που κατέστρεψαν την πατρίδα μου. Συνεργάστηκαν με τους Τούρκους και την “κακή Αμερική”, που εκπροσωπούσε τότε ο Χένρι Κίσιγκερ. Αυτοί ευθύνονται για την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή. Όλα τα υπόλοιπα, και η δήθεν υποστήριξη τους στις δικές μας αρχές για Ελεύθερη Κύπρο, γίνονται για λόγους που ο καθένας πρέπει να γνωρίζει και ειδικά οι παραπλανημένοι οπαδοί τους.

Εκμεταλλεύθηκαν πολιτικές των κομμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, που φοβούνται οτιδήποτε έχει σχέση με τη λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ, και μας έκλεψαν τον πατριωτισμό. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι πατριώτες. Είναι εκπρόσωποι του πιο άρρωστου και βίαιου και κακού εθνικισμού. Γι’ αυτό και είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Οι οπαδοί τους δεν έχουν πλέον δικαιολογίες. ‘Εχουν ευθύνη και οι ίδιοι για ότι συμβεί απ’ εδώ και πέρα…                                                                                         ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

mignatiou.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ