ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 107

«Εκρηκτική» αν μη τι άλλο η κατάσταση στη χώρα τα τελευταία 24ωρα ακροατή μου τρομοκρατημένε, που στον καναπέ σε βρήκε μαθαίνω η απόπειρα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Παπαδήμου, με το σύνολο των αρχοντάδων, εξαιρουμένης της Ζωής που μας το ανέλυσε, να “μπλα, μπλα, μπλα απ’ όπου και αν προέρχεται”.

Μαύρα τα μαντάτα θα πεις, που ακόμα και για τρομοκρατική επίθεση φακελάκι θέλεις στο Ελλάντα θα πω εγώ, αίσχος δε θα αναφωνήσουν όσοι μας ακούνε!

Δεν πρόκειται για αστείο και θα συμφωνήσω ευχόμενη ταχεία την ανάρρωση στο «στόχο», έλα μου όμως που τα μαύρα μαντάτα ήρθαν την ίδια μέρα, κοίτα να δεις, και από τον Ασπρόπυργο.

Τρεις εργάτες που λες τραυματίστηκαν για «τρεις και εξήντα» (σύννεφο πάει ο συνειρμός και η σημειολογία από κοντά) και τούτη η έκρηξη ούτε που ακούστηκε και ας ήταν από φιάλες υγραερίου που όσο να πεις δεν είναι και «κόντρα ρόλος» μπροστά στο φάκελο Παπαδήμου.

Σε σύγχυση η εκπομπή και δεν το κρύβει! Βρε λες του Παπαδήμου να ήταν έκρηξη και των εργατών «ανάπτυξη» και εν πάση περιπτώσει μπας και έπεσε δουλειά του αστυνομικού συντάκτη και δεν πρόκανε το ρεπορτάζ ή εμάς μας διέφυγε η πρωτοσέλιδη (?) είδηση;

Πάντως αν δε λαθεύω ένας εκ των εργατών έκανε και τουρνέ μέχρι να βρεθεί νοσοκομείο να τον περιθάλψει, αλλά θα μου πεις ούτε αυτό αποτελεί είδηση στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, άσε που δεν γύρισε και από τον Άγιο Δομίνικο που λέει ο λόγος (σ.σ. εντελώς τυχαίο το παράδειγμα) για να τρέχουμε για δηλώσεις.

Κατά τα άλλα καλά! Μια στο τόσο κρέας στο βωμό της ανάπτυξης(και της αποτοξίνωσης βεβαίως-βεβαίως) ο Έλληνας, «τις προάλλες έκοψα δυο κιλά κιμά σε πελάτισσα, έχασε δύο κιλά και ήθελε να δει πόσο είναι σε κρέας» μου εκμυστηρεύτηκε ο σε απόγνωση επαγγελματίας, και ο καιρός, όπως εύστοχα περιγράφεται στα φατσοβιβλία που όλοι μισήσαμε και λίγο πολύ όλοι χρησιμοποιούμε (έστω και δια της… πλαγίας), είναι για να τρως κεράσια δίπλα στο τζάκι!

Μωρέ σα να’χει δίκιο ο Μάης που επιμένει: Μια βροχή θα μας σώσει.

Με ανάλογη διάθεση ακούμε ΒΡΕΧΕΙ από τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη και το δισκογραφικό ΧΕΙΜΩΝΑΝΘΟ του, σε στίχους της Ματίνας Κουντουρογιάννη και μουσική του Λάμπη Κουντουρογιάννη.

Καλή μας ακρόαση…

Σ.Σ. Κυριολεκτικά επί του… πιεστηρίου η έγκυρη πληροφόρηση. Λόγω αδυναμίας του Γ. Νταλάρα να προχωρήσει σε συναυλία αλληλεγγύης για τους αναξιοπαθούντες συγγενείς τέως πρωθυπουργού η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ