ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΛΟΛΑ – ΦΤΕΡΓΙΩΤΗ

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Α.Ο. Τύρναβος ενημερώνει για την από κοινού απόφαση ολοκλήρωσης της συνεργασίας της ομάδας με τους προπονητές Χρήστο Λόλα και Γιώργο Φτεργιώτη.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί από καρδιάς τους 2 προπονητές για τη μεγάλη προσφορά τους στην ομάδα στην πιο δύσκολη ίσως στιγμή της ιστορίας της. Επίσης τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική της διαδρομή και ότι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή. Τέλος επισημαίνει ότι η αγκαλιά της ομάδας είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτούς.

Εν τωμεταξύ η διοίκηση της ομάδας αφού για μια ακόμη φορά ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και φόρεσαν τη φανέλα του Τυρνάβου, τους χορηγούς και τους φιλάθλους για τη στήριξή τους στην ομάδα, επισημαίνει ότι και τη νέα χρονιά η ομάδα θα πορευτεί με την ίδια λογική Δηλαδή θα είναι στελεχωμένη με παιδιά του Τυρνάβου και των περιχώρων με στόχο η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από τη φετινή Στην προσπάθειά της αυτή η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές θέλουν όλο τον κόσμο του Τυρνάβου δίπλα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ