ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Συνέχεια στο θέμα της εναπόθεσης ελαστικών σε δημοτικό χώρο στον Τύρναβο δίνει η παράταξη Δράση Πολιτών με ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της Στ. Ροντούλης. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Πολύ καλά κάνει ο κ. Τσιόπας και αποφεύγει να μιλήσει.Όταν κάποιος έχει τη φωλιά του λερωμένη,καλύτερα να αποφεύγει τις πολλές κουβέντες, γιατί θα πέσει σε απανωτές γκάφες.

Όταν μάλιστα είναι και επιρρεπής στην γκάφα, η περίπτωσή του καθίσταται ιδιαιτέρως επιβαρυντική, καθόσον θα πρέπει να απαντήσει και σε κάποια εύλογα ερωτήματα.

Για παράδειγμα,ο κ. Τσιόπας πρέπει να απαντήσει πώς το μηχάνημα του Δήμου, με τον οδηγό του μέσα, βρισκόταν δίπλα από το φορτηγό που εκφόρτωνε στον δημοτικό χώρο τα καμένα λάστιχα και μάλιστα διευθετούσε τον χώρο.
Με τίνος εντολή ενεργούσε στον χώρο το δημοτικό όχημα που φαίνεται στην φωτογραφία που η “Δράση Πολιτών” απέστειλε;
Ο κ. Τσιόπας δεν γνώριζε τίποτα; Με άλλα λόγια,γιατί υπήρχε παρουσία του Δήμου δίπλα σε μια παράνομη πράξη;
Σε αυτά πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσιόπας. Επειδή, όμως, πιάστηκε και πάλι με τη γίδα στον πλάτη και δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί τουλάχιστον, έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και αποφάσισε να ποιήσει την νήσσα. Είναι και αυτό μια πρόοδος,αν σκεφτεί κανείς τις αλλεπάλληλες γκάφες, στις οποίες έχει υποπέσει κατά το παρελθόν, προκαλώντας τον γέλωτα των πολιτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ