ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΧΡ. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Νέος πρόεδρος ο Φ. Παπαδόπουλος

Καζάνι που βράζει τα τελευταία 24ωρα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νέων Αγροτών, καθώς τα πανηγύρια για την εκλογή του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή Χρ. Σιδερόπουλου στη θέση του προέδρου έδωσαν τη θέση τους σε αποχωρήσεις και καταγγελίες που οδήγησαν στην ανατροπή του!

Οι εύθραυστες ισορροπίες του 5-4 στο 9μελές ΔΣ του Συνεταιρισμού ήρθαν τα πάνω-κάτω με την απόσυρση της εμπιστοσύνης ενός εκ των 5 μελών που στήριξαν την υποψηφιότητα Σιδερόπουλου, με αποτέλεσμα ο συνδικαλιστής να μειοψηφεί πλέον στο νέο Δ.Σ, ενώ το βαρύ κλίμα επιβεβαιώθηκε πλήρως κατά τη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση όπου μετά από πρόταση μομφής ακολούθησε ψηφοφορία και αποπομπή του Χρ. Σιδερόπουλου.

Η πρόταση μομφής κατατέθηκε από τον πρώτο επιλαχόντα Γ. Καραΐσκο (αντιπολίτευση), που πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Ελ. Μαντζώνη, ο οποίος νωρίτερα ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Σιδερόπουλου, ενώ μετά και τη νέα εξέλιξη πρόεδρος εξελέγη ο Φώτης Παπαδόπουλος (ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν στην ομάδα Σιδερόπουλου), με το ΔΣ να διαμορφώνεται ως εξής: Αντιπρόεδρος, Γ. Καραΐσκος, γραμματέας Γ. Βαρδούλης και ταμίας Γ. Γκανιάτσας.

Για κακοδιαχείριση και άσχημη συμπεριφορά κάνουν λόγο οι μεν, για «παιχνίδια» με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ οι δε, ενώ σε μια ολιγόλογη… μεταμεσονύκτια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα ο Χρ. Σιδερόπουλος αρκείται να σχολιάσει “νέος πρόεδρος ΑΣ ο Παπαδόπουλος Φώτης. Αναμένουμε προγραμματικές δηλώσεις”, με τα αιχμηρά σχόλια του τύπου «πάντα υπάρχει μια κερκόπορτα…» να δίνουν και να παίρνουν!

Εν τω μεταξύ και προχθές έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο κ. Σιδερόπουλος«το να χτίζεις είναι σωστό…», την ώρα που το ολιγόλογο σχόλιο δεν δείχνει να αρκεί στην κόρη του Ολίνα, που σχολιάζοντας τις εξελίξεις αναφέρει τα εξής:

“Πιο πολυ ομως λυπαμαι για σενα Χρήστος Σιδερόπουλος που μετα απο οσα περασες και περνας,θελεις να πιστευεις πως ο κοσμος ειναι ιδανικος για τις ιδεες σου και για οσα ευελπιστεις να χτισεις ξανα χωρις κανενα συμφερον παντα για το καλο τως αγροτων (ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Δ.ΚΙΛΕΛΕΡ)…Να θυμασαι πως ζουμε πανω απο ολα για μια αξιοπρεπεια και μην επιτρεπεις πλεον σε κανεναν να την ποδοπατα για να φτασει εκει που εφτασες εχοντας διπλα σου αγωνιστες που σε εμαθαν να σεβεσαι και να εκτιμας και οχι παιδακια που ανακαλυψαν πως ξαφνικα οτι φορανε παντελονια!!!”

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ