ΕΙΧΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ…

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις περιπτώσεις κλοπών, δύο τετελεσμένες και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς της Λάρισας.

Συνελήφθησαν ως δράστες των κλοπών, στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 40 και 23 ετών.

Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν από κοινού σε παρεκκλήσι Ιερού Ναού και αποπειράθηκαν να παραβιάσουν το παγκάρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι τις (11/12-05-2017) και (27/28-05-2017), οι δύο συνεργοί διέρρηξαν άλλους δύο Ιερούς Ναούς της πόλης και αφαίρεσαν από τα παγκάρια χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ