ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΛΙΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ

Μια όμορφη εκδήλωση  πραγματοποίησε  την Κυριακή το πρωί ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Τεμπών στο Δέλτα του Πηνειού και συγκεκριμένα στη θέση “Καΐκια”.
Η εκδήλωση αφορούσε την ημέρα του Περιβάλλοντος .

Σκοπός είναι η ανάδειξη της περιοχής και των ομορφιών του καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε  ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αθανάσιος Παιδής ,ο πρόεδρος του συλλόγου ερασιτεχνών  αλιέων Κάτω Ολύμπου κ.Γεώργιος Νάτσης  καθώς και ο δάσκαλος κ.Δημήτρης Τζιόλης που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής για την ημέρα του  περιβάλλοντος  .
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος κ.Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Γεώργιος Νάτσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τεμπών και την Περιφέρεια Θεσσαλίας  για την στήριξη τους στον σύλλογο  καθώς  και τους εθελοντές μέλη του συλλόγου και χορηγούς που βοήθησαν για την επιτυχία  της εκδήλωσης.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 10 το πρωί με αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων από τα Μεσάγγαλα ,καθως βάρκες  του συλλόγου  πραγματοποιήσουν  βαρκάδα στον Πηνειό και  ξενάγηση στην περιοχή για τους επισκέπτες .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ