ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει από σήμερα η μελέτη ανακαίνισης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και η δημιουργία Τμήματος Ημερήσιας Νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για το σκοπό αυτό αλλάζει ο χώρος υποδοχής και αντιμετώπισης των Επειγόντων Περιστατικών, αυτή προσωρινά θα γίνεται στον χώρο της Μονάδας Λοιμωδών, η οποία βρίσκεται παραπλεύρως των ΤΕΠ.

Οι οικοδομικές εργασίες ξεκινούν την 7 Ιουνίου 2017 και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι 22 Ιουνίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και ασθενών έχει προβλεφθεί αυξημένη παρουσία των ειδικών στο πρόγραμμα εφημερίας για κάθε ειδικότητα, προκειμένου να διακινούνται γρήγορα τα περιστατικά, ενώ οι θάλαμοι Βραχείας Νοσηλείας θα λειτουργούν κανονικά.

Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στις 30.000 ευρώ και με την ολοκλήρωσή τους θα αποδοθεί προς λειτουργία η Κλινικής Επείγουσας Ιατρικής που αποφάσισε το Δ.Σ. του Νοσοκομείου, ενώ παράλληλα έγιναν κατάλληλες ενέργειες για την στελέχωση με ειδικευμένους ιατρούς για την ταχύτερη αντιμετώπιση των περιστατικών, προκειμένου να τεθεί τέρμα στις πολύωρες αναμονές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ