ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Ανακοίνωση της προέδρου της Λυκειακής Επιτροπής Εξετάσεων Κωνσταντινιάς Πατσή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017 ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 07/06/2017, ΣΤΙΣ 7:45 π.μ

Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με το υπ. Αριθμ. Φ251/90896/Α5 έγγραφο του υπ. Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα  «Συνοπτικές οδηγίες για τα Ε.Κ, τα Β.Κ. και τα Ε.Ε.Κ. των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ 2017» , προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους ΜΟΝΟ στυλό  (μαύρο ή μπλέ) ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις, με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να φέρουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 6 της Φ.251/37802/Α5/2016 Υ.Α οι μαθητές, κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης, απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Σε περίπτωση, κατά την οποία εξεταζόμενος, κατά την προσέλευσή του στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδει στον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής, ο οποίος θα το φυλάσσει σε ειδικό χώρο. Μετά τη λήξη της εξέτασης, ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί. Τόσο κατά την παράδοση, όσο και κατά την παραλαβή του κινητού, ο υποψήφιος θα υπογράψει σε ειδική κατάσταση ενώπιον του προέδρου της Λυκειακής Επιτροπής Εξετάσεων  ότι αναλαμβάνει ο ίδιος της ευθύνη της παράδοσης και παραλαβής του κινητού του.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ