ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ

Ανακοίνωση – κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας για το αντιπολεμικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Παλεύουμε με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη χαιρετίζει θερμά τους χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες που πήραν μέρος στις αντιιμπεριαλιστικές αντιπολεμικές

κινητοποιήσεις των Επιτροπών Ειρήνης και αγωνιστικών φορέων του εργατικού κινήματος από τον Έβρο έως την Κρήτη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μέσα στο τοπίο της συναίνεσης με τα κόμματα του κεφαλαίου συνεχίζει στον ολισθηρό δρόμο της έκθεσης του ελληνικού λαού σε όλο και πιο μεγάλους κινδύνους για να εξυπηρετήσει  τα συμφέροντα  των επιχειρηματικών ομίλων, με όχημα τη λεγόμενη γεωστρατηγική αναβάθμιση. Πρόθυμη σε όλα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , ανοίγει δρόμους και παρέχει υποδομές για να διευκολύνει το πέρασμα των Νατοϊκών φονιάδων από το έδαφος του Έβρου προς τη Ρουμανία και αντίστροφα.

Το ξεκάθαρο μήνυμα της παγκρήτιας κινητοποίησης  και των κινητοποιήσεων στη Β. Ελλάδα είναι: Καμία συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους-  Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι Νατοϊκές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα – Άμεση απεμπλοκή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων από όλες τις ευρωνατοϊκές στρατιωτικές   επιχειρήσεις. Οι   κινητοποιήσεις αυτές  είναι σήμα αντιιμπεριαλιστικού συναγερμού, υπογραμμίζουν τη κρισιμότητα των εξελίξεων και των κινδύνων για τον ελληνικό λαό.

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Γραμματεία Λάρισας, απευθύνει στους  αγωνιστές κι αγωνίστριες του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος, κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση  του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, στο ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ στις 24 Ιούνη.

Ώρα αναχώρησης από Λάρισα 10 π.μ, από τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης (δίπλα στον Πηνειό)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com