ΤΟ 18ΧΡΟΝΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΛ. ΣΑΦΑΡΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΕΛ

Το 18χρονο μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της Βέροιας Αλέξανδρο Σαφαρίκα ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας και τα σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με το μάνατζέρ του Ίλια Ίβιτς προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ενώ σε λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ επισημαίνει τα εξής:

 «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Αλέξανδρου Σαφαρίκα για τα επόμενα 3 χρόνια».

Ο 18χρονος τερματοφύλακας είχε μία συμμετοχή την σεζόν 2016-2017 με την ομάδα της Βέροιας, στο τελευταίο ματς της Super League κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1999, έχει ύψος 1.94 και βάρος 82 κιλά. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Νηρέα και μόλις έκλεισε τα 14 αγωνίστηκε την περίοδο 2013-2014 με την ανδρική ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1, σαν βασικός τερματοφύλακας. Την περίοδο 2015-2016 βρέθηκε στην U-17 της Βέροιας και είχε 15 συμμετοχές, ενώ στην συνέχεια προωθήθηκε στην U-20.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός πορτιέρε κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Βέροιας και έτσι εξασφάλισε την ελευθέρας του.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΡΑ

Εξάλλου πληροφορίες αναφέρουν πως ιδιαίτερα προχωρημένες είναι οι συζητήσεις και με το Λαρισαίο αμυντικό Βαγγέλη Μόρα.

Παίκτης και διοίκηση δείχνουν να τα έχουν βρει για τον επαναπατρισμό του 36χρονου ποδοσφαιριστή και την ένταξή του στους «βυσσινί», ωστόσο «αγκάθι» παραμένει το συμβόλαιο που έχει με την ιταλική Μπάρι όπου αγωνίζεται.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ