ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, το τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά: «Ποδόσφαιρο χωρίς Σύνορα».

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν η «Ακαδημία Ποδοσφαίρου για παιδιά προσφύγων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ» (Γιώργος Κυρίτσης) και οι παιδικές ομάδες των «Olympic Football Academy» (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος), «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πελασγιώτιδα» (Σίμος Κιός) και «Ακαδημία Γ. Πλίτση» (Κώστας Τσιοτινός).

Οι έξι αγώνες μεταξύ των τεσσάρων ομάδων πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα ευχάριστα αγωνιστικό και φιλικό κλίμα. Η συμμετοχή όλων των παιδιών ήταν υποδειγματική και οι παρευρισκόμενοι, γονείς και εκπρόσωποι Φορέων, απόλαυσαν ωραίες φάσεις σε όλους τους αγώνες.

Με το τουρνουά αυτό δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά που φιλοξενούνται στον καταυλισμό του Κουτσόχερου, να βγουν για λίγο από την καθημερινότητά τους και να αλληλοεπιδράσουν με συνομήλικους τους μέσα από τον αθλητισμό και το παιχνίδι, ως ένα βήμα ένταξης στην τοπική κοινωνία.

Οι μικροί συναθλητές τους από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αλληλεγγύη και τη φιλοξενία τους.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά: «Ποδόσφαιρο χωρίς Σύνορα» διοργανώθηκε από το Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ