ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ 11ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών. Ενα 11χρονο παιδάκι σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του αλλά και της μητέρας του που είναι δασκάλα στο σχολείο!

Όλοι νόμιζαν ότι το παιδί λιποθύμησε αλλά τελικά όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων και από τη νεκροτομή, το παιδί είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι!

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, διασωληνώθηκε, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, ο θάνατος του παιδιού της Πέμπτης Δημοτικού προκλήθηκε από σφαίρα που τον βρήκε στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η βολίδα χτύπησε το παιδί στο επάνω μέρος του κεφαλιού και η πρώτη εκτίμηση είναι πως πρόκειται για βλήμα των 9mm.

Εν τω μεταξύ δεκάδες κάλυκες βρέθηκαν στις αυλές δυο σπιτιών στο Μενίδι κατά τις έρευνες της αστυνομίας για να εντοπίσει από που έφυγε το βράδυ της Πέμπτης (08/06/2017) η αδέσποτη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής στον 11χρονο Μάριο την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σχολείου του, του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, την ώρα μιας σχολικής γιορτής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ