ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Ο  Δήμος Τεμπών με ανακοίνωση  του  ενημερώνει ότι δύο τοπικοί αστυνόμοι εγκαταστάθηκαν στις περιοχές του Δ.Τεμπών ούτως ώστε να βελτιωθεί  η ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και να επιλυθούν  καθημερινά προβλήματα που εμπίπτουν και απασχολούν  την Ελληνική Αστυνομία.

Σε ανακοίνωση του δήμου αναφέρονται τα εξής:

“Έχοντας ως προτεραιότητα  την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και την βελτίωση  της αστυνομικής και κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία  ο Τοπικός Αστυνόμος αναπτύσσει επαφές και συνεργασίες με φορείς και υπηρεσία και τις καλύτερες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Ουσιαστικά  αποτελεί τον βασικό συνδετικό κρίκο της Αστυνομικής Υπηρεσίας με την τοπική κοινωνία.

Οι δυο τοπικοί αστυνόμοι στεγάζονται ο πρώτος  στην Τοπική κοινότητα Ραψάνης (κτίριο που στεγάζονταν το Α.Τ Ραψάνης) ενω στα παράλια του Δημου (Μεσάγγαλα -Καστρί Λουτρό) ιδιώτης εχει παραχωρήσει  δωρεάν   δικό του χώρο  για την στέγαση του Τοπικού Αστυνόμου.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος σε δήλωση του αναφέρει  οτι  «η παρουσία του Τοπικού Αστυνόμου θα προσφέρει ασφάλεια στους δημότες», επίσης διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα παρέχει όποια στήριξη απαιτηθεί και θα σταθεί δίπλα στο έργο του Τοπικού Αστυνόμου. ετσι ώστε να καθιερωθεί ως θεματοφύλακας της τάξης και της νομιμότητας, να δημιουργήσει στέρεες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ