ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Μια  όμορφη εκδήλωση  διοργάνωσε την Δευτέρα το απόγευμα  το Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου Οι μικροί μαθητές πραγματοποίησαν αθλητικές εκδηλώσεις το γνωστό παιχνίδι σε όλους  (survivor)    καθώς και στο τέλος όλοι τους μαζί χορέψανε παραδοσιακά τραγούδια .

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης έκλεισαν  την εκδήλωση στον χώρο του γυμναστηρίου  με ένα μουσικό αφιέρωμα στο Μίμη Πλέσσα και αποχαιρέτησαν το δημοτικό σχολείο για το  νέο  τους σπίτι όπου για την  νέα χρονιά  θα είναι το  Γυμνάσιο .
Στις σχολικές εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Νταφούλης ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Παναγιώτης Γκατζόγιας , ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος ,εκπαιδευτικοί ,και γονείς των παιδιών .
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος για τους μαθητές της έκτης δημοτικού δήλωσε:
Ένας κύκλος έκλεισε  και ένας νέος κύκλος ανοίγει και δεν είναι άλλος από αυτόν της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του γυμνασίου, να έχετε μια καλή χρονιά χαρούμενη αισιόδοξη δυνατή, εμείς θα είμαστε εδώ να σας καμαρώνουμε .Να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά καθώς και τους εκπαιδευτικούς καλή ξεκούραση καλό καλοκαίρι ετσι ώστε να ειναι έτοιμη  να προετοιμαστούν για την νέα χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ