ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με κατά πλειοψηφία απόφαση του δ.σ. του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών του νομού

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας πρόσφατα έκανε αίτημα «Εμμένοντας στη δημοκρατική θέση», όπως τονίζετε στο υπ.αριθμ 5467/10-05-2017 έγγραφό της , στην ΕΛΜΕ Λάρισας για να εκπροσωπηθεί στα Υπηρεσιακά Συμβούλια η 3η συνδικαλιστική δύναμη που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές των Υ.Σ.

Θεωρούμε πως η Περιφερειακή Διευθύντρια με το παραπάνω ¨δημοκρατικό¨της αίτημα στην ουσία εμπαίζει την ΕΛΜΕ μιας και το χρονικό περιθώριο που έδωσε για απάντηση ( 1 ΜΈΡΑ!!) από μόνο του αποτελεί απόδειξη εμπαιγμού.

Όμως δεν είναι το μόνο στοιχείο που συνηγορεί με την αποψή μας. Εδώ και μήνες εκκρεμεί η απάντηση στο δημοκρατικό αίτημά μας να κοινοποιηθούν τα ονόματα που έκαναν αίτηση για τη συγκρότηση αυτών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων Αρ. Πρωτ. 11/26-1-2017.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια, μετά από 60 ημέρες , μας ενημέρωσε ότι δε μπορεί να ανακοινώσει τα ονόματα, γιατί εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα, αποδεικνύοντας πόσο πραγματικά την ενδιαφέρει η διαφάνεια αλλά και η συνεργασία με την ΕΛΜΕ.

Με την ευκαιρία, θα πρέπει να μας απαντήσει αν συμφωνεί με την αφαίρεση από φέτος του δικαιώματος να έχουν λόγο τα ΠΥΣΔΕ στην εκτίμηση των κενών και πλεονασμάτων ( αφαίρεση στήλης εκτίμηση ΠΥΣΔΕ), από τον πίνακα Γ’ , καθώς και αν θα ανακοινώσει τον πίνακα που έστειλε στο υπουργείο ως εκτίμησή της για τα κενά και πλεονάσματα των σχολείων της περιοχής Θεσσαλίας.

.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com