ΑΛΥΣΙΔΑ ΖΩΗΣ … ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κινητή μονάδα του τμήματος αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στήθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Λάρισας, σήμερα Τρίτη 13-6-2017 με σκοπό να πραγματοποιηθεί αιμοδοσία από εθελοντές αιμοδότες της σχολικής κοινότητας (καθηγητές, γονείς, συγγενείς, προσωπικό, φίλους…)

Επισφραγίστηκε με αυτό τον τρόπο και η τελευταία ενέργεια εθελοντισμού και αλληλεγγύης με τίτλο:: «Αλυσίδα ζωής … δεσμοί αίματος», μιας σειράς δράσεων που ξεκίνησανστο 5ο Γυμνάσιο Λάρισας τη θεματική εβδομάδα στο πλαίσιο του προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων: «Σχολείο και Δημοκρατία: Ενημερώνομαι, Ευαισθητοποιούμαι, Ενεργώ», με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Δεληζώνα Ζωή ΠΕ02, τον κ. Κατσαβό Ιωάννη ΠΕ06 (υπεύθυνος της συγκεκριμένης δράσης) και την κ. Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα ΠΕ15.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και συγγενείς ατόμων της εκπαιδευτικής κοινότητας του 5ου Γυμνασίου Λάρισας πρόσφεραν το αίμα τους και μαζί με αυτό το περίσσευμα της ψυχής τους για τον συνάνθρωπο. Με αυτή την ενέργεια εκτός των άλλων αποσκοπήσαμε να παραδειγματίσουμε τα παιδιά και να τα ευαισθητοποιήσουμε σε θέματα αγάπης, σεβασμού και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και τους εθελοντές που στήριξαν τη δράση μας.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ