ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ

Σε ασφυξία αποδίδεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο θάνατος της 24χρονης Χριστίνας Παπαγιαννοπούλου, που το πρωί συγκλόνισε την κοινωνία της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται με την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής η άτυχη κοπέλα ήταν ζωντανή κατά τις πρώτες ώρες εκδήλωσης της πυρκαγιάς, που ξέσπασε πιθανότατα από ξεχασμένο σκεύος στο διαμέρισμά της επί της οδού Κουντουριώτου 33, στη συνοικία Λιβαδάκι της Λάρισας, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την ιατροδικαστική εξέταση συλλέχθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Συγκλονισμένοι φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί της από το καφέ «Μεταίχμιο» όπου εργαζόταν περιγράφουν ένα καλό και πρόσχαρο χαρακτήρα, ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, ενώ ήδη δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα πλημμύρισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που ολοκληρώθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες του paidis.com, καθώς έγκυρη πηγή σημείωνε πως η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε αναίσθητη και χωρίς εγκαύματα στο διαμέρισμά της.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν στη σελίδα πως η εστία της φωτιάς πιθανότατα σιγόκαιγε για ώρα, με αποτέλεσμα οι αναθυμιάσεις να «πνίξουν» την άτυχη 24χρονη, ενώ η άμεση επέμβαση της ΠΥΛ δεν στάθηκε ικανή να προλάβει το κακό, καθώς νωρίτερα και γείτονες που επιχείρησαν να βοηθήσουν διαπιστώνοντας τους καπνούς δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το κλειδωμένο διαμέρισμα.

Σημειώνεται πως οι πυροσβέστες εισήλθαν τελικά στο φλεγόμενο διαμέρισμα παραβιάζοντας πλαϊνή μπαλκονόπορτα, ενώ παρά τις μαλάξεις που επιχείρησαν στην άτυχη 24χρονη δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τη σορό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργείται σχετική προανάκριση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: F/B

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ