ΣΟΚ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ! ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 91ΧΡΟΝΗΣ

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν σήμερα αργά το μεσημέρι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση ηλικιωμένης γυναίκας, καθώς φτάνοντας στο σπίτι της την εντόπισαν δεμένη και νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς της άτυχης 91χρονης που διέμενε μόνη της θορυβημένοι για το ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σπίτι της στα Βούναινα για να φτάσουν στο μακάβριο εύρημα.

Η οικία της άτυχης 91χρονης αποκλείσθηκε άμεσα από την αστυνομία, ενώ στο χώρο βρίσκονταν μέχρι αργά συνεργείο της σήμανσης για τη συλλογή αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού που θα βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Έγκυρες πληροφορίες της σελίδας περιγράφουν ίχνη πάλης αλλά και βασανισμού στο σώμα της ηλικιωμένης, ενισχύοντας το ενδεχόμενο της ληστείας, με τους αδίστακτους δράστες να κακοποιούν το θύμα τους για να του αποσπάσουν πληροφορίες για χρήματα ή τιμαλφή.

Η σορός της άτυχης ηλικιωμένης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών έχει εξαπολύσει η αστυνομία, με τους άνδρες της Ασφάλειας Καρδίτσας να διενεργούν σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή ο θάνατος τοποθετείται χθες το βράδυ, ενώ υπήρχαν κατάγματα στο κρανίο από χτυπήματα στο κεφάλι

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ