ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ

Στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βάτενς, «πάγωσαν» όλοι όσοι έβλεπαν τον φιλικό αγώνα.

Ο λόγος ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής της του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ρέτσος ο οποίος έπεσε σχεδόν αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός στην προσπάθεια του να σκοράρει με το κεφάλι, δέχθηκε ακούσιο χτύπημα από αντίπαλο κι έπεσε πολύ άσχημα στο χορτάρι. Τα δάχτυλα του γύρισαν προς τα μέσα. Οι υπόλοιποι παίκτες καλούσαν σοκαρισμένοι άμεσα σε βοήθεια.

Οι γιατροί του Ολυμπιακού έδρασαν αποτελεσματικά και κατάφεραν άμεσα να τον επαναφέρουν. Μέχρι να ανακτήσει τις αισθήσεις του ο Ρέτσος, ο πάγκος του Ολυμπιακού έζησε δραματικές στιγμές. Ο Γιαννιώτας ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ο Μπουχαλάκης έκανε την προσευχή του.

«Φοβηθήκαμε πολύ για τα χειρότερα, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση. Για κάποια στιγμή πίστευα ότι θα τον χάναμε. Έχασε τις αισθήσεις του, αλλά μόνο για μια στιγμή. Τώρα, έχει επαφή με το περιβάλλον. Θα πάει στο νοσοκομείο για να τον εξετάσουν καλύτερο και να δούμε τι συνέβη.

Αυτό μας προκάλεσε τρόμο και πολύ άσχημα συναισθήματα. Αυτός που έπρεπε να κρατήσει τη ψυχραιμία του ήταν ο γιατρός και το έκανε. Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Οι σκέψεις μας είναι με τον Παναγιώτη. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης και είμαστε στο πλευρό του. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί», υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι.