ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΚΝΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Μαθητικό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών διοργανώνεται την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 19.00, στην πλατεία Λαμπρούλη, με πρωτοβουλία της Τομεακής Οργάνωσης Μαθητών Λάρισας της ΚΝΕ.

«Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους να πάρουν μέρος στο τουρνουά που έχει τη στήριξη της ΕΣΚΑΘ λέγοντας “όχι” στα ναρκωτικά», τόνισε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας ο Αλ. Κιτσιούλης, μέλος του ΣΠ Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Πλαισιωμένος από το Φ. Παπανικολάου, μέλος του γραφείου της ΤΕ του ΚΚΕ και τον Αλ. Βαγενά, στέλεχος της ΚΝΕ και παρουσία του μπασκετμπολίστα του ΓΣΛ Σ. Γκιουλέκα ο κ. Κιτσιούλης εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στην κυβερνητική πολιτική για τα ναρκωτικά επισημαίνοντας πως «δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το διάστημα η κυβέρνηση συζητά για τη νομιμοποίηση της κάνναβης ως «σκαλοπάτι» για τη νομιμοποίηση όλων των ναρκωτικών διαφημίζοντας στην ουσία την πολιτική της Ε.Ε. για τα ναρκωτικά, την ώρα που η ίδια η Ε.Ε. αποτελεί τον κύριο διάδρομο διακίνησης παράνομων ουσιών σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ».

«Βάλτε καλάθι στη ζωή και διεκδικήστε μια ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις», ήταν το μήνυμα των δηλώσεων του Σωτήρη Γκιουλέκα, ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει χαιρετισμούς από στέλεχος της ΚΝΕ και εκπρόσωπο της ΕΣΚΑΘ, αγώνες και διαγωνισμό 3ποντων και ενημέρωση από μέλη του ΚΕΘΕΑ.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ