ΒΓΑΙΝΟΥΝ 5 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σε ένδειξη καλής θέλησης και ως μια φιλική χειρονομία προς την τοπική κοινωνία το σωματείο των εργαζομένων στο δήμο Λαρισαίων και οι συμβασιούχοι αποφάσισαν να προχωρήσουν αύριο σε μερική αποκομιδή απορριμμάτων από πεζόδρομους και ευαίσθητα σημεία της πόλης,

ενώ μετά από αυτή την κίνηση θα βγουν και τα συνεργεία που θα κάνουν ψεκασμούς και απολυμάνσεις στους λόφους των σκουπιδιών.

Οι εργαζόμενοι που θα βγάλουν αύριο ή από τα μεσάνυκτα και μετά συνολικά 5 απορριμματοφόρα προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μετά από τις επαφές που είχε μαζί τους ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης τόσο με το σωματείο όσο και με τους συμβασιούχους.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια θετική εξέλιξη που ίσως μειώσει κάπως τον όγκο των σκουπιδιών από την πόλη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Περιγράφοντας τη συσσώρευση σκουπιδιών ως «ωρολογιακή βόμβα για την πόλη» και κάνοντας λόγο για «ορατό πρόβλημα Δημόσιας Υγείας» ο κ. Καλογιάννης τόνισε πως ο δήμος βρίσκεται σε αναμονή της ψήφισης της ρύθμισης που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.

«Υπάρχει σαφές πρόβλημα δημόσιας υγείας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να το παρακολουθούμε αμέτοχοι και παθητικά», ήταν η χαρακτηριστική αντίδραση του κ. Καλογιάννη, ενώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά αμέσως μετά την ψήφιση της ρύθμισης το θέμα των μόνιμων θέσεων στον Τομέα Καθαριότητας θα έρθει προς συζήτηση σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με το δήμαρχο Λαρισαίων να προσδιορίζει των αριθμό τους σε 310.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ