ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του Αμαξοστασίου συνάντηση του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους εργαζόμενους να αντιμετωπίσουν το εξελισσόμενο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία λόγω της συγκέντρωσης πολλών απορριμμάτων σε διάφορα σημεία και ζήτησε συγκεκριμένα να μαζευτούν τα σκουπίδια από το κέντρο των δύο πόλεων, Τυρνάβου και Αμπελώνα και επίσης να μαζευτούν όσα σκουπίδια είναι διάσπαρτα σε πλατείες, πεζοδρόμους και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους, να συλλεχθούν σε σακούλες και να απομακρυνθούν. Τέλος ζήτησε από το τμήμα Καθαριότητας να προβεί σε ψεκασμούς στα σημεία από όπου θα συλλεχθούν τα σκουπίδια αλλά και όπου ακόμη υπάρχουν σωροί σκουπιδιών.

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν σε όλα τα αιτήματα του Δημάρχου διαισθανόμενοι το πρόβλημα υγείας που έχει προκύψει και κάνοντας ταυτόχρονα μια κίνηση “καλής θέλησης” στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους. Έτσι σήμερα το πρωί τρία απορριμματοφόρα και εργαζόμενοι του δήμου πραγματοποίησαν αποκομιδή των απορριμμάτων στο κέντρο του Τυρνάβου και του Αμπελώνα καθώς και σε μονάδες υγείας και δημοτικούς παιδικούς σταθμούς των δύο πόλεων.

Ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης ευχαριστεί τους εργαζόμενους για αυτή τους την κίνηση που φέρνει μια μικρή ανακούφιση στο έντονο πρόβλημα των σκουπιδιών τις τελευταίες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ