ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ!

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Λάρισας από την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παγκορασίδων) Β’ Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου

στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Κατακτώντας την 6η θέση στο ομαδικό αλλά και πρωτιές και εξαιρετικά πλασαρίσματα στα τελικά των οργάνων οι παγκορασίδες του Γ.Σ Νίκη έδωσαν για μια ακόμη φορά δείγματα του πλούσιου ταλέντου τους αλλά και της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από τη διοίκηση και τις προπονήτριες του συλλόγου.

Κάνοντας κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της η Αγγελική Κανιούρα πρώτευσε στο σχοινάκι και τον τελικό χωρίς όργανο, ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι, με την Αγάπη Καρατσουλιά (5η στη μπάλα), τη Μαγδαληνή Κιούση (8η χ.ο και στο σχοινάκι) και την Περσεφόνη Καπλάνη (8η στο στεφάνι) να την ακολουθούν σε απόδοση με εξαιρετικά πλασαρίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αγγ. Κανιούρα κατέλαβε την 4η θέση στο Σύνθετο Ατομικό, με την Μ. Κιούση να πλασάρεται στην 8η θέση της κατάταξης, ενώ ο σύλλογος ευχαριστεί και συγχαίρει όλες τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, ιδιαίτερα δε τις Παρασκευή Ευσταθίου, Αγγελική Βαλάση, Σταυριέλα Νάτση, Ελευθερία Κατσανούλη, Χρ. Γκιόλβα και Άννα-Μαρία Μυλωνά για τους πολύτιμους βαθμούς που έφεραν με τον αγώνα τους ενισχύοντας έτσι την επίδοση στο σύνθετο ομαδικό.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ