ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε απογευματινές, εξόδους κατά μήκος της κοίτης του ποταμού Πηνειού, νέοι και νέες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας «ο Αριστεύς» της δομής του Αμπελώνα , είχαν τη χαρά να παρευρεθούν στο Φεστιβάλ Πηνειού 2017, όπου διοργανώνεται κάθε χρόνο στα μέσα Ιουνίου.

Οι νέοι της δομής περπάτησαν, γέλασαν, συναναστράφηκαν με πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στο χώρο διοργάνωσης του Φεστιβάλ, με σκοπό την κοινωνικοποίηση τους.

Πολυάριθμα  περίπτερα με διάφορες θεματικές ενότητες όπως η ανάδειξη της αγροτικής καλλιέργειας και φυτικών βοτάνων, αθλητικές δραστηριότητες και πολεμικές τέχνες όπως πινγκ πονγκ και τζούντο σε ανάδειξη του αθλητικού –ομαδικού πνεύματος, οι διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπως το περίπτερο της Πινακοθήκης, της Βιβλιοθήκης, το κουκλοθέατρο Τιριτόμπα με μικρά σκιτσάκια είναι μερικά σημεία που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον και θαυμασμό των νέων της δομής.

Δε θα μπορούσαν να παραλειφθούν άλλωστε και οι υπέροχες συναυλίες που δόθηκαν στο χώρο του Φεστιβάλ  και οι νέοι είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν και να ακούσουν αγαπημένους καλλιτέχνες και γνωστές επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ