ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΛΑΚΗΣ

Φιλικούς αγώνες μπάσκετ έδωσαν οι εκπαιδευόμενοι του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας  Λάρισας με αθλητές της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Πιερίας 2011. Στην αποστολή συμμετείχαν μέλη της παιδικής ομάδας της ΑΓΕΠ 2011, μαθητές που μόλις τελείωσαν την Α΄ Λυκείου.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί Κ. Βαιτσόπουλος, Γ. Βουλγαράκης, Μ. Ξαφένιας και Λ. Παπαδόπουλος συνοδευόμενοι από τον ζωντανό θρύλο του μπάσκετ Γ. Χρυσανθόπουλο και τη γυμνάστρια Μ. Καρρά έπαιξαν τρεις αγώνες 4Χ4 αντιμετωπίζοντας ισάριθμες ομάδες εκπαιδευόμενων του 2ου Σ.Δ.Ε. Λάρισας.

Τους δύο αγώνες κέρδισαν οι εκπαιδευόμενοι και τον έναν οι αθλητές της ΑΓΕΠ 2011.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Οι νεαροί παίκτες αφού ξεπέρασαν το αναμενόμενο αρχικό σφίξιμο, έπαιξαν πιο ελεύθερα με τους έγκλειστους αντιπάλους τους και ευχαριστήθηκαν όλοι αυτή την εμπειρία. Στο τέλος αντάλλαξαν χειραψίες και βγήκαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες. Επιφυλάχθηκαν να συνεχίσουν τις ενδιαφέρουσες αυτές συναντήσεις και την ερχόμενη σχολική χρονιά.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που η Αθλητική Ένωση της Κατερίνης επισκέπτεται το σχολείο της φυλακής. Την προηγούμενη φορά οι εκπαιδευόμενοι αντιμετώπισαν μέλη της ομάδας των ανδρών.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com