ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, με ανακοίνωσή του αξιώνει από την κυβέρνηση, να εξασφαλίσει τώρα το δικαίωμα στη πλήρη και σταθερή εργασία όλων των συμβασιούχων στους ΟΤΑ, αντί να τους κοροϊδεύει, υποσχόμενη δήθεν λύσεις που διαιωνίζουν την εργασιακή ανασφάλεια και αντικειμενικά στρώνουν το έδαφος για απολύσεις

και για την παράδοση του τομέα της καθαριότητας στα αρπακτικά νύχια των ιδιωτών καπιταλιστών που καραδοκούν.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται ακόμη τα εξής:

“Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ευθύνεται η πολιτική των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και των δημοτικών αρχών και όχι οι αγώνες εργαζομένων, που δουλεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες, σε καθεστώς εργασιακής ομηρίας και με μισθούς πείνας, κινδυνεύοντας να μείνουν στο δρόμο.

Κανείς δεν μπορεί να πατά σε δυο βάρκες. ‘Η θα είσαι με τον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων για την λύση του προβλήματος ή θα είσαι με την κυβέρνηση και την αντεργατική πολιτική της. Όσοι δημοτικοί παράγοντες, φορείς, έλεγαν υποκριτικά ότι είναι με τους εργαζόμενους και τώρα τους καλούν να σταματήσουν τον αγώνα τους είναι με την κυβέρνηση και την αντεργατική πολιτική της. Τέρμα τα ψέματα και η κοροϊδία”.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοινώσεις συμπαράστασης στον αγώνα των συμβασιούχων εξέδωσαν σωματεία του νομού μεταξύ των οποίων τα σωματεία καθαριστών – καθαριστριών, ιδιωτικών κλινικών, εμποροϋπαλλήλων κ.λπ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ