ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού Θ. Κουτσούκης καλεί όλα τα μέλη του Α.Ο. Αμπελωνιακού, τους γονείς των αθλητών, καθώς και τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Δημαρχείο Αμπελώνα (πρώην Δημοτικό Σχολείο).

Πρόκειται για μια συνάντηση με σκοπό να συζητήσουμε το μέλλον του Συλλόγου αλλά και του αθλητισμού στην πόλη μας γενικότερα και να εξετάσουμε τις όποιες προοπτικές υπάρχουν για την ανάπτυξή του στο ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στο κάλεσμά του ο κ. Κουτσούκης αναφέρει ακόμη τα εξής:

“Προσωπικά θεωρώ ότι σαν κοινωνία έχουμε σαφέστατα τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους νέους αθλητές του τόπου όλα τα εφόδια αυτά που δεν μπορεί να παρέχει σήμερα η Πολιτεία με την ευρεία έννοια. Αυτό, φυσικά, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ομαδική προσπάθεια και με συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών γιατί προφανώς μόνος του κανείς δεν μπορεί και πιθανότατα δε θέλει να αναλαμβάνει τέτοιες ευθύνες. Από την πλευρά μου, μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής μου στο Σύλλογο, δηλώνω ότι εξακολουθώ να έχω όλη την καλή διάθεση να προσφέρω αλλά μέχρι ενός ορίου.

Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να προσφέρω από όποιο πόστο μου αναλογεί αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να τραβήξουν μπροστά. Το σίγουρο είναι ότι ο Σύλλογος έχει την ανάγκη μεγαλύτερης συμμετοχής κυρίως από του γονείς των παιδιών της ακαδημίας οι οποίοι πρέπει να έχουν και τον πρώτο λόγο.

Η ακαδημία φέτος έκανε πολλά βήματα μπροστά και αυτό το γνωρίζουν όσοι βρισκόταν κοντά στην ομάδα. Εδώ υπάρχει και η ελπίδα μας για το μέλλον. Απομένουν, βέβαια, ακόμη άλματα για να γίνουν.

Σας προσκαλώ να παραβρεθείτε, λοιπόν, όσοι έχετε τη δυνατότητα και τη διάθεση για να δείξουμε με μια αξιόλογη συγκέντρωση μια καινούργια δυναμική και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δεσμευτεί για οτιδήποτε. Η παρουσία του καθενός από μόνη της με θετική διάθεση είναι εξαιρετικά σημαντική.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την υποστήριξη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ