ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΚΝΕ

Δεκάδες μαθητές αλλά και αθλητικά σωματεία του νομού ανταποκρίθηκαν τη Δευτέρα στο κάλεσμα της ΤΟ Μαθητών Λάρισας της ΚΝΕ επιλέγοντας να παίξουν μπάσκετ προκειμένου να στείλουν το μήνυμα «Πέτα τη μπάλα στο καλάθι! Όχι τη ζωή σου! Πες όχι στα ναρκωτικά».

Με την έμπρακτη στήριξη της ΕΣΚΑΘ και παρουσία αντιπροσωπείας του ΚΕΘΕΑ-ΕΞΟΔΟΣ αλλά και γνωστών Λαρισαίων αθλητών δεκάδες νεολαίοι έδωσαν δυναμικό παρών στην πλατεία Λαμπρούλη, με τους διοργανωτές να αναφέρονται στην πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

«Θέλουμε ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις, ενώ δεν αποδεχόμαστε κανέναν αντιεπιστημονικό διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά γιατί οι αιτίες που οδηγούν στη χρήση δε διαχωρίζονται σε σκληρές και μαλακές», τόνισαν οι διοργανωτές επισημαίνοντας την ανάγκη πάλης «για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά», ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Σ. Γκιουλέκας και η πρόεδρος του παραρτήματος του ΕΣΥΝ Λάρισας Α. Σεφεριάδου.

Ακολούθησαν αγώνες 3Χ3, διαγωνισμός 3ποντων και βραβεύσεις των συμμετεχόντων, που ανανέωσαν το ραντεβού τους και για το φεστιβάλ και το αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ