ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 80% ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΛΗΝ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ

Ξεκάθαρη απάντηση όσον αφορά την επιβολή ή μη του ειδικού τέλους 80% επί της αξίας του νερού από τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας δίνει με έγγραφό της η αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς.

Στο έγγραφο που υπογράφει ο προϊστάμενος της διεύθυνσης διοίκησης της υπηρεσίας Απ. Ντόβας και αποτελεί απάντηση σε σχετικό ερώτημα των δημοτικών συμβούλων του δήμου Ελασσόνας γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν θα πρέπει να επιβληθεί το ειδικό τέλος από το 2017 και εντεύθεν σε όλη την περιοχή ευθύνης της ΔΕΥΑ Ελασσόνας πλην της περιοχής Σαρανταπόρου, όπου το τέλος θα καταργηθεί στις 31.12.2018.

Στο επίμαχο σημείο του εγγράφου της αποκεντρωμένης αναφέρονται τα εξής:

“Ο χρόνος επιβολής του ειδικού τέλους 80% για τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας έληξε στις 31-12- 2016, με εξαίρεση την περιοχή αναφοράς της πρώην ΔΕΥΑ Σαρανταπόρου, όπου το ειδικό τέλος του 80% θα πρέπει να λήξει στις 31-12-2018 και έτσι θα πρέπει να διαφοροποιηθεί η επιβολή του κατά περίπτωση.

Η ΔΕΥΑ Ελασσόνας στην οποία κοινοποιείται το παρόν έγγραφο θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην αναμόρφωση του Προϋπολογισμού της με βάση τα ανωτέρω”.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη το paidis.com επικοινώνησε με το δήμαρχο Ν. Ευαγγέλου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι μόλις η επιχείρηση ενημερωθεί επίσημα για την εξέλιξη θα πράξει τα νόμιμα και θα εκτελέσει τις αποφάσεις της διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ