Ο ΣΚΑΪ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ ζητά συγνώμη για τις δηλώσεις του δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σήμερα, Τρίτη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής την οποία παρουσιάζει κάθε μεσημέρι.

Ο κ. Μπογδάνος στο βίντεο φαίνεται να αναφέρει πως πίσω από την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου βρίσκονται πρώην σύντροφοι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα στο 15:32 ο δημοσιογράφος αναφέρει:

«Θέλω να πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος (σσ είναι) στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια, πρέπει να σου πω. Να του πει είστε καλά, χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό ».

Ο ΣΚΑΪ χαρακτηρίζοντας «ανάρμοστες και αδόκιμες» της αναφορές του δημοσιογράφου αναφέρει πως ο κ. Μπογδάνος «άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού» ενώ υπογραμμίζει ότι «εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους υπό τον όρο να (…) μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.

huffingtonpost