ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ

Από αύριο Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 θα γίνονται ηλεκτρονικά από οποιοδήποτε ΚΕΠ οι αιτήσεις για συμμετοχή στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ, που είναι:

1. Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για διακοπές διάρκειας μέχρι έξι (6) ημερών (5 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένα καταλύματα.
2. Πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού για διακοπές διάρκειας μέχρι έξι (6) ημερών (5 διανυκτερεύσεις) με παράλληλη δυνατότητα δωρεάν πραγματοποίησης έως πέντε (5) απλών λούσεων σε εγκαταστάσεις συμβεβλημένων Yδροθεραπευτηρίων ή ιαματικών πηγών.
3. Εκδρομικό πρόγραμμα τετραήμερων εκδρομών.
4. Παροχή δωρεάν βιβλίων.
5. Παροχή δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου.

Για την υποβολή της αίτησης, ο δικαιούχος προσέρχεται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ προσκομίζοντας:
1. Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) του καθώς και των προστατευομένων μελών του (π.χ. βιβλιάριο υγείας, βεβαίωση ΑΜΚΑ κ.λπ.)
ή
Οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) ΟΓΑ (π.χ. ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων ή απόκομμα καταβολής εισφορών κ.λπ.).
2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
3. Στην περίπτωση συνταξιούχων του ΟΓΑ που έχουν υπαχθεί στον ΕΦΚΑ, που πάσχουν από νοητική αναπηρία, σύνδρομο Down, εγκεφαλική παράλυση, απαιτείται επιπλέον αντίγραφο της γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας ή της απόφασης της υγειονομικής επιτροπής, το οποίο παραδίδεται στο ΚΕΠ και εν συνεχεία διαβιβάζεται στον ΟΓΑ.

Ηδη έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος από τον πρώην ΟΓΑ. Για να δείτε την εγκύκλιο πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ