ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΑΕΛ

Με αισιόδοξα μηνύματα και ψηλότερους στόχους για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά αλλά και με την προσθήκη δύο νέων μεταγραφών ξεκίνησε το απόγευμα στο AEL FC ARENA η επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ.

Νωρίτερα παρουσιάστηκαν στους δημοσιογράφους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που με την προσθήκη του στόπερ Ζίζιτς και του επιθετικού Κρίζμαν ανεβάζουν τον αριθμό τους σε 8 νέους ποδοσφαιριστές.

Με τα «βυσσινί» φωτογραφήθηκαν ακόμη οι Αγρόδημος, Γουάλας, Λεοζίνιο, Σαφαρίκας, Μπόζοβιτς και Άλα, ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι μάλλον λιγοστές παρουσίες  φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου που δεν ξεπέρασαν τα 1500-1800 άτομα, με τους διοικούντες ωστόσο να δηλώνουν ευχαριστημένοι με την προσέλευση με δεδομένες τις απουσίες λόγω διακοπών αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν σήμερα στη Λάρισα.

“Εύχομαι να χαρούμε όλοι τη σεζόν με το ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσουμε. Περιμένω να δω όλους τους παίκτες πως θα αποδώσουν καθώς ξεκινάμε πλέον την προετοιμασία», τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΛ Αντρέ Πάους, που άφησε να εννοηθεί πως οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, ενώ συμπλήρωσε πως η ΑΕΛ θα μεταβεί στο Καρπενήσι με 24 ποδοσφαιριστές.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ