ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

Ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η κατάσταση στην πλατεία του Δαμασίου εξέδωσε η Δράση Πολιτών καλώντας τη δημοτική αρχή να προχωρήσει σε δράσεις καλλωπισμού. Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Στ. Ροντούλης αναφέρονται τα εξής:

“Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων του Δαμασίου που φτάνουν στη “Δράση Πολιτών” για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην Πλατεία του Δαμασίου.

Οργισμένοι οι πολίτες καταγγέλλουν τη βρομιά και την εγκατάλειψη που υποβαθμίζει την Πλατεία του χωριού τους και ταλαιπωρεί τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται πέριξ του χώρου. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, κάποιοι από αυτούς αναφέρουν πως  “το σήμα κατατεθέν της Πλατείας,τα ωραία δηλαδή πλατάνια, είναι εντελώς  αφρόντιστα και διατηρούνται μόνο χάρη στη φιλοτιμία κάποιων κατοίκων που θέλουν να βλέπουν όμορφο το χωριό τους”.
Η “Δράση Πολιτών” κατανοεί τα παράπονα των Δαμασιωτών και απαιτεί από τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα σε δράσεις καλλωπισμού της Πλατείας.
Οι Δαμασιώτες δεν είναι μόνο για φωτογραφίες, κ. Σαρχώση. Δεν είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας.Με μόχθο ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους και απαιτούν από τον Δήμο τους τις δέουσες υπηρεσίες”.