ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΙΤΖΕΛΗΣ

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή νωρίς σήμερα το πρωί ο γνωστός παλαίμαχος αθλητικογράφος Αντώνης ζιτζέλης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Λάρισα.

Ο Αντώνης Τζιτζέλης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1933. Ξεκίνησε από την εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας» (αθλητικό ρεπορτάζ). Εργάστηκε στα «Θεσσαλικά νέα» (1957), επανήλθε στον «Ημερήσιο Κήρυκα». Το 1959 (Οκτώβριος) εξέδωσε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Νέος Κόσμος» και αργότερα τις καθημερινές «Εμπρός» και «Μάχη». Επανήλθε για δεύτερη φορά στον «Ημερήσιο Κήρυκα» και το 1964 έγινε μέλος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ.
Το 1967 έφυγε για τη Γερμανία όπου έμεινε 10 χρόνια. Επέστρεψε τον Απρίλιο του 1978 και προσελήφθη το Μάιο στην «Ελευθερία». Το καλοκαίρι του 1979 ανέλαβε το αθλητικό ρεπορτάζ, υπεύθυνος του οποίου ήταν μέχρι το 1998 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Ψηφίσματα για την απώλεια  του Αντώνη Τζιτζέλη, εξέδωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας καθώς και του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Με αφορμή το θάνατο του Αντώνη Τζιτζέλη ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης σε ανάρτησή του αναφέρει:

“Μία ακόμη μέρα θλίψης για την οικογένεια της ΑΕΛ, καθώς αναχώρησε για το “βυσσινί” κλαμπ του παραδείσου και ο βετεράνος αθλητικός συντάκτης Αντώνης Τζιτζέλης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήριά της και συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος των οικείων του Αντώνη, ο οποίος για δεκαετίες υπηρέτησε από τις στήλες της “Ελευθερίας” με παθολογική αγάπη την ομάδα της καρδιάς του.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του, ενώ αντιπροσωπεία της θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ