ΤΑ 5 ΕΙΔΗ ΣΕΞ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Θα είναι κρίμα ν’ αφήσεις την πιο ερωτική εποχή του χρόνου να πάει χαμένη. Το καλοκαίρι οι ορμόνες σας-οι δικές σου και οι δικές του- μπαίνουν στο ασανσέρ και ανεβαίνουν στα πιο ψηλά επίπεδα. Λίγο η ζέστη, λίγο η έξτρα ανεμελιά, λίγο το ύφασμα που καλύπτει λιγότερο το κορμί, Ε, η αλμύρα βεβαίως βεβαίως, και η ερωτική επιθυμία

σαρώνει, σας παίρνει και σας σηκώνει και πολύ καλά σας κάνει. Σου έχω ενδεικτικά 5 είδη σεξ που μπορείς να βάλεις στο πρόγραμμα να ζήσεις δεδομένων των συνθηκών. Θα μου πεις “αυτά γίνονται αυθόρμητα”. Μμμμ όχι πάντα, θα σου απαντήσω (wink wink). Eν πάση περιπτώσει, αν το δεις να έρχεται, αξιοποίησε την ευκαιρία. Αυτό.

To sex on the beach

via GIPHY

Όπως έγραψα και παραπάνω. Με την αλμύρα. Κοίτα, δεν σε παροτρύνω να τα πετάξετε καταμεσής της Σάντα Μαρία στην Πάρο ή κάποιας εξίσου πολυσύχναστης ακροθαλασσιάς, αλλά κάπου που να είστε μόνοι σας, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι και με προσοχή, μην γίνετε thread στο pornhub, δεν θέλει και πολύ να συμβεί. Δεν είναι παραλία; μπορεί να ‘ναι πισίνα, κανένα πρόβλημα. Αρκεί να υπάρχει υγρό στοιχείο, ένας σχετικός κίνδυνος να σας κάνουν τσακωτούς, το οποίο και ανεβάζει την αδρεναλίνη, και φυσικά εσείς κι εκείνος, καυτοί και ασυγκράτητοι. Είναι από τα σεξ εκείνα που δεν ξεχνιούνται ποτέ, αυτό της παραλίας. Να ‘χετε να θυμάστε και κάτι πολύ καλό αν όλα πάνε στραβά στο μέλλον με το αίσθημα (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ).

Το σεξ μετά την παραλία

via GIPHY

Του ‘χεις κάνει τα τσαλίμια σου, σου ‘χει απλώσει λάδια κι αντηλιακά από την κορφή ως τα νύχια, σ’ έχει κοιτάξει έτσι λάγνα κάτω από τον ήλιο του μεσημεριού, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος ν’ ανάψει. Επειδή όμως βρίσκεστε σε τοποθεσία με λουόμενους, παιδάκια και σαμπρέλες, κρατάτε αυτό το sexy mood ως έχει και το εκτονώνετε με το που πατάτε το πόδι μας μέσα στο ενοικιαζόμενο.

Το πρωινό σεξ

via GIPHY

Έχω υπερθεματίσει ήδη για το τι καλό σας κάνει να ερωτοτροπείτε με τη τσίμπλα στο μάτι. Το πρωινό σεξ είναι πολύ δυνατό σενάριο, κατανοώ ότι δεν προλαβαίνετε όταν ξυπνάτε σαν τους τρελούς για να πάτε στη δουλειά σας ή απλά δεν μένετε μαζί για να συμβαίνει όσο θα θέλατε. Ναι αλλά στις καλοκαιρινές σας διακοπές πρέπει να γίνει η ευχάριστη ρουτίνα σας. Φτιάχνουν σχέσεις, ανανεώνονται με το πρωινό σεξ, μην το αφήνεις για το βράδυ διάολε.

Το μεθυσμένο σεξ

via GIPHY

Το ποτό άρει τις αντιστάσεις, τα ταμπού, τις πολλές πολλές σκέψεις, γενικώς μας χαλαρώνει. Δεν συστήνω να πιεις το Βόσπορο γιατί θα ζαλιστείς και δεν θα περάσεις ιδανικά, δεν θα θυμάσαι τίποτα μετά, μπορεί να σε πάρει κι ο ύπνος ενώ ο άλλος βγάζει το μπλουζάκι και ίσως να κάνεις και πραγματάκια για το οποία να μην νιώθεις και πολύ καλά όταν επανέλθεις στη νηφαλιότητα. Τα ποτάκια σας να τα πιείτε με μέτρο, να έρθετε σε ωραία διάθεση και να εκμεταλλευτείτε όλο αυτή αυτή την ευχαρίστηση που σας φέρνει. Τόσο όσο για να νιώσεις σέξι σαν την Μπιγιόνσε. Κοίτα ο Jay Z που το παράκανε, βαδίζει και παραμιλά. Εμ!

Το ασφαλές σεξ

via GIPHY

Α αυτό δεν το συζητώ, μην ξεφεύγεις, προφυλακτικό παντού, πάντα και με όλους τους παρτενέρ. Εντάξει, αν μιλάμε για σταθερή σχέση το αφήνω πάνω σου το θέμα, αλλά επειδή το καλοκαίρι ευδοκιμούν τα φλερτ που καταλήγουν σε one night stands (όπως και τα αφροδίσια ή οι μύκητες από την άμμο), την προφύλαξή σου πρέπει να την σηκώνεις σαν παντιέρα. Προφυλακτικά σε κάθε τσαντάκι και clutch. Να με συγχωρείς για το άβολο gif, αλλά όφειλα να περάσω ηχηρά το μήνυμα. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές.

ladylike.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ