ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ – ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το φίδι χρειαζόταν έναν ήρωα, που δυστυχώς δεν υπήρχε, ώσπου εμφανίστηκε μια πραγματικά ατρόμητη γυναίκα για να το σώσει.

Το βίντεο που ανήκει σε ένα περαστικό ποδηλάτη, δείχνει το μεγάλο, πλαγιασμένο ερπετό κολλημένο στη μέση μιας ορεινής εθνικής οδού στην Guaratiba της Βραζιλίας.

Η κυκλοφορία είχε σταματήσει, καθώς οι οδηγοί παρατηρούσαν το μεγάλο φίδι, αλλά και το φίδι είχε μείνει ακινητοποιημένο, τρομαγμένο από όλα τα αυτοκίνητα γύρω του.

Κανείς δεν φαινόταν πρόθυμος να βοηθήσει. Κανένας εκτός από την Camila.

Φοβούμενη οτι ίσως κάποιος ανυπόμονος οδηγός το πατήσει, η γενναία γυναίκα πλησίασε το φίδι.

Ούτε οι διαμαρτυρίες από τους λιγότερο θαρραλέους φίλους της την σταμάτησαν από το να κάνει αυτό που ένιωθε οτι έπρεπε να γίνει για λογαριασμό του ζώου.

“Camila, θα σε τσιμπήσει!” ακούγεται να της φωνάζει ένας φίλος της στο βίντεο.

“Σκάσε”, του απαντά η Camila.

Στη συνέχεια πήρε το φίδι στην αγκαλιά της.

Το βίντεο κλιπ τελειώνει καθώς οι φίλοι της γυναίκας αρχίζουν να τραβούν φωτογραφίες της (ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει, άλλωστε;).

Το φίδι πιθανότατα το άφησε ελεύθερο στην άκρη του δρόμου, όπου η Camila κατευθυνόταν.

Το υπόβαθρο της Camila δεν είναι γνωστό, αν και η ευκολία με την οποία έπιασε το φίδι υποδηλώνει ότι έχει προηγούμενη εμπειρία με το χειρισμό των ερπετών.

Ιδανικά – ειδικά όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση δυνητικά επικίνδυνων άγριων ζώων – είναι καλύτερα να αφήνετε αυτή τη δουλειά στους επαγγελματίες.

Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, είμαστε χαρούμενοι που η δοκιμασία αυτού του φιδιού είχε αίσιο τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ