ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πανθεσσαλική σύσκεψη των γραμματειών των Αγροτικών Τμημάτων του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, υπεύθυνος των οργανώσεων Θεσσαλίας του κόμματος, Θωμάς Τσούπος και ο Συντονιστής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Πέτρος Παπαγεωργίου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας για την περιφερειακή συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ορίστηκε συντονιστικό όργανο στο οποίο συμμετέχουν οι Χρήστος Παπαδημητρίου, από το Αγροτικό Τμήμα της Λάρισας, Γιώργος Ζώγας, από το Αγροτικό Τμήμα Μαγνησίας, Κώστας Αρχοντής, από το Αγροτικό Τμήμα Καρδίτσας και Χρήστος Γκαγκαστάθης, από το Αγροτικό Τμήμα Τρικάλων.

Στην ίδια σύσκεψη τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των αγροτών, με επίκεντρο τον ΕΛΓΑ και την ανάγκη μείωσης του κόστους παραγωγής, η οποία είναι σε συνάρτηση με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των αγροτικών προϊόντων.

Παράλληλα, συζητήθηκε το θέμα της ανάπτυξης της υπαίθρου, καθώς ο πρωτογενής τομέας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επικείμενο συνέδριο για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ