ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ 82ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΜΗΛΙΕΣ

“SILVER ALERT” για τον αγνοούμενο συνταξιούχο εκπαιδευτικό

Άκαρπες δείχνουν να ολοκληρώνονται από την 8η ΕΜΑΚ Λάρισας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 82χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού Δημήτρη Κοντογιάννη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Τρίτη το απόγευμα όταν και αναχώρησε από το σπίτι του για πεζοπορία με κατεύθυνση ξωκλήσι στην περιοχή των Μηλεών Πηλίου.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, αστυνομίας, πυροσβεστικής και εθελοντών ο 82χρονος δεν κατέστη δυνατό να εντοπισθεί, ενώ η αγωνία συγγενών και φίλων του κορυφώνεται σήμερα καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό οι έρευνες των επίσημων αρχών ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση 72 ωρών από την έναρξή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί ήδη “SILVER ALERT”, ενώ μεγάλη κινητοποίηση παρατηρείται και στα social media όπου συγγενείς, φίλοι αλλά και πρώην μαθητές του κάνουν γνωστή την εξαφάνιση ζητώντας πληροφορίες και βοήθεια για τον εντοπισμό του.

Όπως έγινε γνωστό οι έρευνες εθελοντών θα συνεχισθούν και τις επόμενες ώρες, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει και ανάρτηση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του οποίου ιδρυτικό μέλος ήταν ο συνταξιούχος γυμναστής, όπου και επισημαίνονται τα εξής:

 «Ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, και πρόεδρός του συλλόγου ως τις αρχές του 2000, αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης που πήγε για το αγαπημένο του περπάτημα. Ευχόμαστε οι έρευνες να έχουν αίσιο τέλος και να μη συνέβη κάτι σοβαρό. Όποιος είδε τον Δημήτρη Κοντογιάννη ή γνωρίζει οτιδήποτε για το τι μπορεί να συνέβη, παρακαλείται να ενημερώσει τις αρχές».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ